Tänään menimme toimintaterapia-arvion loppukeskusteluun. Hilma oli tietenkin päiväkodissa ja me käytiin siellä miehen kanssa. Ei siellä mitään erikoista tullut. Kertoi, että Hilmalla on ongelmia mm. hienomotoriikassa eli silmä-käsiyhteistyössä ja hahmottamisessa. Kun piti testissä piirtää viiva/ympyrä/rasti niin Hilma piirsi kaikkiin pallon. Itse testit eivät kyllä kauhean hyvin onnistuneet, kun ei Hilmaa kiinnostanut juuri tehtäviä tehdä. Toimintaterapeutti sitten havannoi Hilmaa ja kävi päiväkodillakin seuraamassa.  Päätti nyt, että suosittelee Hilmalle 20krt toimintaterapiaa.

Ja juttelevat lastenlääkärin kanssa, että jos lääkäri laittaisi lähetteen sairaalaan ja päästäis lastenneurologille missä meillä on jo Sagan kanssa asiakkuus :) Sitä kyllä kovaa ajoin takaa, että päästäis sairaalan piiriin! Hommat menis paljon paremmin eteenpäin :)

 

Tein tässä illalla Hilmalle ja esikoiselle kalanruotoletit :) Jos vaikka Hilman tukka pysyis yön aikan suht. siistinä niin olisi tukka laitettu aamua varten. Aamulla ei kiireessä ehdi, kun lasten pitää olla päiväkodilla aamu seitsemän maissa. Huomenna on mulla ja miehellä kummallakin aamuvuoro. Ihanaa kun saa tuon Hilman tukkaa laitella ja se on pitkä :) Esikoinen haluaa kasvattaa nyt hiuksia. Vain tuo Saga on sellainen peikkolapsi, että ei anna kauheasti hiuksiinsa koskea. Pitäis sille parturi pian tilata, kun otsatukka on silmien edessä. Mäkin sen voisin tasata, mutta ei niin helppo homma vilkkaan lapsen kanssa ;) Parturssa menee hiukan paremmin kun tuolta peikkolapselta löytyy välillä kiinnostusta prinsessajuttuihinkin :) Vaikka se tänään puki zombievaatteet päällensä ja maalas naamansa vihreäksi :D

 

Nyt hetken nautin hiljaisuudesta. Pitäis ajoissa mennä nukkumaan, mutta ei malta! Huomenna työpäivä, treenit ja sitten naistenilta tiedossa! Mä vaan jo stressaan valmiiksi, että kiva ilta menee haukotellessa.. :/ Kaamosmasennys/väsymys iskenyt..

No koitetaan kuitenkin nauttia väsymyksestä huolimatta. Oon jo tänäänkin vetänyt töiden jälkeen 1,5h päikkärit.

Öitä!